Menü Bezárás

Dogoteka – ProArtLeg Maxy, 60db

20 925 Ft

ProArtLeg Maxi egy közepes és nagytestű kutyák részére készült táplálékkiegészítő amely a csontrendszer megfelelő működésének megőrzésére szolgál.

Csont és izületvédelem közepes és nagytestű kutyáknak

ProArtLeg Maxi egy közepes és nagytestű kutyák részére készült táplálékkiegészítő amely a csontrendszer megfelelő működésének megőrzésére szolgál.

A glükozamin és a kondroitin-szulfát az ízületi porc alapvető összetevői, együttesen javíthatnak a fájdalom- és merevség érzeten.

A Trixan® egy innovatív és szabadalmaztatott fitokomplex amely 40%-ossá titrált lila mangosztánból, polifenolból és xanthonokból, lila mangosztán fitokomplexből és magasan titrált kurkumaporból áll, amely javítja az ízületi működést és antioxidánsként működik.

Hasznos gyulladáscsökkentő csont és ízületi problémák esetén. A Biocell kollagén (60% kollagén, 25% kondroitin szulfát, 10% hialuron sav) növeli az ízületek rugalmasságát. A szelénium megelőzi az öregséggel járó betegségeket, az E vitaminnak antioxidációs hatása van a lipofil sejtkomponensekre, és a C vitamin erős antioxidánsként működik, amely segíti a természetes kollagénképződést.

Az 10%-ossá titrált alpha mangosztán és 1% ypszilon mangosztin valamint az ördögcsáklya további antioxidánsokkal szolgál, amely hasznos gyulladáscsökkentő csont és ízületi problémák esetén. A Biocell kollgaén (60% kollagén, 25% kondroitin szulfát, 10% hialuron sav) növeli az ízületek rugalmasságát. A szelénium megelőzi az öregséggel járó betegségeket, az E vitaminnak antioxidációs hatása van a lipofil sejtkomponensekre, és a C vitamin erős antioxidánsként működik, amely segíti a természetes kollagénképződést.

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dogoteka – ProArtLeg Maxy, 60db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük