Menü Bezárás

Emilla – Afrodité keskeny, vékony tisztasági betét, 20 cm (S)

1 600 Ft1 700 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Tisztasági betétnek, a menstruáció gyengébb napjaira, vagy enyhe inkontinencia esetén ajánljuk az Afrodité tisztasági betétet.

Puha, vékony, szinte észrevehetetlen! Nedvszívása azonban verhetetlen. Az Emilla betétek viselése épp ezért természetes.

A betéteket a szárnyakon elhelyezkedő nikkel- és rozsdamentes patentok segítségével rögzíthetjük a fehérneműhöz, és átlagosan 5 évig (minimum 60 mosásig) kitartanak.

A minták elhelyezkedése változhat, és az állatfigurákat random küldjük. Ha mégis van valami extra kívánság, írd a megjegyzésbe, és igyekszünk teljesíteni. 🙂

Hossz: 20 cm

Szélessége összepatentolva: 5 cm

Anyaga:

felső réteg: 100 % pamut, bőrbarát anyagból

alsó réteg: 100% PES+TPU, mely egy speciális technikának köszönhetően lesz utlravékony, lélegző,  mégis hatékony az átázás terén.

A címke felőli oldal érintkezzen a fehérneművel.

Tisztítása egyszerű, vegyszer nélkül is gépben mosható, és szárítható is.

Magyarországon készült termék.

 

A kívánt mintát legyártására lehet, hogy még várni kell, így a leggyorsabb megoldás a Meglepetés minta választása.

 

HOGYAN HASZNÁLJUK?

Intimpárnácskáinkat a szárnyakon lévő patent segítségével a fehérnemű alatt rögzítsük.
A címke a vízzáró rétegen van, ez segít felismerni, hogy milyen irányban kell felhelyezni a betétet: A lényeg hogy a címke mindig a bugyi felőli oldalon legyen, nem pedig a bőröd felé (hiszen ez amúgy sem lenne kényelmes).
Használat után cseppmentesen zárható egy apró hajtással, úgy, hogy a vízzáró réteg kerül felülre.

 

 

MENNYIT VEGYEK? MENNYIBE KERÜL?!

A betétekből cikustól és a megoldható mosási gyakoriságtól függően 8-10, vagy kb. 16 db betét megvásárlását javasoljuk. Ez elsőre nagyobb összegnek tűnik, azonban ezek a betétek átlagosan 5 évig használhatóak, drágább eldobható betétek árával számolva is egy éven belül megtérül a beruházás. Tehát az ezt követő 4 év pedig “ingyen” van. 🙂 …és mindig van otthon, egészségesebb, kényelmesebb és környezetkímélő!
… aki pedig inkább kisebb beruházáson gondolkodik, kezdje pár darabbal és hónapról hónapra bővítgesse a készletét.

 

MÉRETEK

Ezeket a termékeket több év ötletelés és több hónap kemény munka, kutatás és tesztelés előzte meg. Olyan termékcsaládot hoztunk létre, ahol mi nők minden méretben és vastagságban megtaláljuk a számunka legkényelmesebbet.

Az alapötletet nagyjából 3-4 évvel ezelőttről származik, amikor az én 90 éves nagymamám elmesélte, hogy a háború alatt hogyan és miből varrták a nők maguknak ezeket a betéteket. 100%-ig természetes anyagokból készültek már akkor is és egy kellemes női programnak számított, amikor a nők, a kis zala megyei falu asszonyai összegyűltek és együtt elkészítették ezeket a párnácskákat.
Annyira szöget ütött a fejembe ez a módszer, hogy elkezdtem interneten, külföldi fórumokon utánanézni, hogy létezik-e ilyen mostanság is. Meglepetésemre szinte csak pozitív véleményekre, visszajelzésekre találtam, ami viszont szembeötlő volt az az, hogy ez Magyarországon még nem terjedt el.

Egészen mostanáig.

A mintapéldányok levarrása után a lelkes tesztelők véleményére odafigyelve hat különböző méretet
fejlesztettünk ki:

Kisméret: Afrodité
Közepes méret: Pénelopé
Nagy méret: Athéné
Tangákhoz: Írisz, illetve Afrodité Tanga változat (szűkítő patenttal elátott)
Éjszakai: Szeléné
Erős vérzésnél, molett hölgyek számára illetve szülés utáni (post partum) használatra: Gaia

A három alapmérethez: Afrodité, Pénelopé és Athéné három különböző vastagságot lehet választani.
Holdsarló (vékony): Gyengébb vérzés esetén, illetve tisztasági betétnek ajánljuk a legvékonyabbat
Félhold (közepes vastagságú): Normál, átlagos menstruáció idején
Telihold (vastag): Erős vérzéskor a legoptimálisabb

 

TISZTÍTÁS

A tesztelés során sokféle mosási technika fejlődött ki, sőt, volt olyan lány is, akit nem különösebben zavart, ha maradt folt a párnácskáján. Vannak ugyanis olyan mintáink, amik direkt kamuflázs-szerűen “elrejtik” a foltot.
Amennyiben mégis szeretnénk néhány jó tippet, íme az, ami nekünk biztosan bevált:

 

 

A használat után azonnal, vagy amint hazaérünk, öblítsük, nyomkodjuk ki hideg vízben a párnácskát, dörzsöljük be lágyan a mosószappannal, öblítsünk újra, majd ha még marad folt, ismételjük meg a szappanozást és hagyjuk 10 percig hatni a hatóanyagokat. Aztán öblítsük ki és tegyük egy nem légmentesen záró vödörbe, szennyestartóba majd a ciklusunk végén, amikor már nincs szükségünk a párnákra, áztassuk őket be. Tehetünk az áztató vízhez egy kupak ecetet is, de van, aki külön egy fél deci melegvízbe belereszel egy keveset a mosószappanból és ha az feloldódott, hozzáönti a hideg vízhez, amiben a betétek áznak majd.

A teljes áztatás kihagyható, tapasztalataink szerint enélkül is foltmentesen tisztíthatóak párnácskáink, de akinek igazán világos mintái vannak, kipróbálhatja a biztos siker érdekében.

Ez után kézzel is ki lehet mosni, illetve mosógépben 30 fokon. Mosózsákot nem kötelező hozzá használni, a zsák használatának az előnye annyi, hogy kíméletesebben tisztíthatóak így a termékeink, illetve a mosás után, ha más szennyes ruhadarabbal, fehérneművel is összemossuk, nem keveredik el egy-egy betét a többi textil közé.
Szárítani lehet alacsonyabb hőfokon gépben is, de a legjobb a textileknek az, ha fellógatva a napon száradhatnak!

Termékeink között szerepelnek még a speciális vízzáró réteggel rendelkező táskák is, amikben könnyedén tárolni lehet az új és használt párnácskáinkat. Ezeket “Emilla vízhatlan nesszeszer mosható betétekhez” néven találod meg webáruházunkban.

Kiszerelés

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emilla – Afrodité keskeny, vékony tisztasági betét, 20 cm (S)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük